Obradović pred derbi: Nadam se da su se igrači odmorili

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 17:38

Obradović pred derbi: Nadam se da su se igrači odmorili

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, da će njegova ekipa analizirati poslednji derbi.

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 19.00 časova igraju novi "večiti" derbi u ABA ligi. U prvom derbiju ove sezone u regionalnom takmičenju slavili su "crno-beli" rezultatatom 98:87.

"Danas ćemo analizirati utakmicu od pre dvadesetak dana protiv Crvene zvezde. Nadam se da su se igrači odmorili noćas i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ćemo večeras imati koliko-toliko normalan trening. Ima igrača koji nisu igrali sinoć, neki su bili van tima pa ćemo da vidimo ko je tu najopterećeniji. Najveću minutažu su imali Ledej, Naneli i Doužer. Oni će biti u nekom slabijem ritmu, a ostali će raditi jedan pristojan i normalan trening", istakao je Obradović.

Zek Ledej je uoči meča dodao da njegov tim mora da ostane fokusiran tokom utakmice.

"Biće sigurno luda atmosfera, mi moramo ostati fokusirani, dobro pripremljeni za našu igru koju treba da igramo od početka do kraja utakmice", istakao je Ledej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.