Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2024, 22:46

Obradović poslao kratku poruku posle pobede u Berlinu: Moramo da igramo za njih

Košarkaši Partizana su kolo pre kraja ligaškog dela u Evroligi pobedili Albu u Berlinu (94:83), čime su došli do trijumfa koji bi mogao da ih odvede u plej-in, ukoliko u poslednjem kolu pobede Valensiju, ali više ne zavisi sve od njih, pa će o tome odlučivati i druge ekipe. Trener crno-belih Željko Obradović je posle meča izneo prve utiske o pobedi.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Situacija je jasna: Evo kako Partizan može do plej-ina Evrolige, Zvezda može mnogo da se pita

Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2024

San košarkaša Partizana o plej-inu u Evroligi i dalje traje! Pobedili su crno-beli ovog četvrtka Albu sa 94:83 na gostovanju i u poslednjem kolu, za sedam dana, moraju da pobede Valensiju pred svojom publikom. To nije jedini uslov da ligaški deo završe na desetom mestu i da se tako bore za plasman...

Nastavak na Sportal.rs...

Navijači Partizana preplavili Instagram prelijepe Rumunke (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Apr.2024, 15:43

Odradili su košarkaši Partizana svoj dio posla u Berlinu, pobijedili Albu 94:83 i tako održali korak za rivalima u borbi za plej-in. I dalje crno-bijeli zavise od rezultata drugih ekipa, ali makar na dan mogu da odahnu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.