Izvor: Sportal.rs, 04.Apr.2024, 23:16

Situacija je jasna: Evo kako Partizan može do plej-ina Evrolige, Zvezda može mnogo da se pita

San košarkaša Partizana o plej-inu u Evroligi i dalje traje! Pobedili su crno-beli ovog četvrtka Albu sa 94:83 na gostovanju i u poslednjem kolu, za sedam dana, moraju da pobede Valensiju pred svojom publikom. To nije jedini uslov da ligaški deo završe na desetom mestu i da se tako bore za plasman u Top 8 fazu. No, krenimo redom...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako se sreća zaslužuje, plej-in se neće igrati bez Partizana

Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024, 08:19

Prošlogodišnjom nesrećom u plej-ofu Evrolige Partizan je za ovu sezonu, izgleda, zaslužio i osigurao dosta sreće, jer računi nekad moraju da se poravnaju. Ta sreća mu je odredila Albu u pretposlednjem kolu, ekipu sa kojom oscilacije mogu da se prežive i da se upiše pobeda.

Nastavak na Sportal.rs...

ŽELJKU NEMA RAVNOG: Obradović pobedom nad Albom postavio STRAŠAN REKORD

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2024

Košarkaši Partizana pobedom nad Albom u Berlinu (94:83) sačuvali su nade za plasman u plej-in Evrolige. U poslednjem kolu crno-beli dočekuju Valensiju (12. april, 20.30), koja više nema takmičarskih ambicija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Hrvat udario na večite: Promašili su sezonu, ABA liga će im biti samo utešna nagrada

Izvor: Sportal.rs, 05.Apr.2024

Pobedili su crno-beli ovog četvrtka Albu sa 94:83 na gostovanju i u poslednjem kolu, sledeće nedelje, moraju da pobede Valensiju pred svojom publikom. To nije jedini uslov da ligaški deo završe na desetom mestu i da se tako bore za plasman u Top 8 fazu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.