Izvor: Piplmetar.rs, 12.Mar.2024, 21:31

Obradović oprezan pred Barselonu: „Oni su među glavnim favoritima za titulu, moramo odigrati fantastično“

12/03/24 | 19:28
 ≫ 
19:33




E. S.


Kako kaže, kalkulacija nema

Printscreen: Telegraf


Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 gostuju ekipi Barselone, u okviru 29. kola Evrolige.
Tim povodom, pred polazak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u Španiju, crno-beli su odradili trening u Beogradu, a tom prilikom svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.
– Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet, i igraju veoma dobro ove godine. Tim koji je sigurno među glavnim favoritima za fajnal for, i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige, kada smo igrali sa njima prvu utakmicu, ništa se tu nije promenilo previše, oni imaju stravičan kvalitet, i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica, ako želimo neki povoljan rezultat – počeo je Obradović.
Što se tiče zdravstvenog biltena…
– Svi su okej. Male, sitne probleme imamo, ali ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali večeras, to hoću da kažem. 
Kako kaže, kalkulacija nema.
– Nemamo razlog da se bavimo kalkulacijam. Mislim da treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda posle igramo od pet zadnjih utakmica, četiri kod kuće, tako da treba ići iz utakmice u utakmicu. Posle Barselone duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikad nije dobro. Imaćemo neku jasniju situaciju tamo pred kraj, ali kako god, treba se boriti i probati do kraja ostati u igri za plej-in. 
Domaći teren će biti „olakšica“ u narednim mečevima.
– Logično je da voliš da igraš pred svojom publikom. Ali, mi smo i zadnju utakmicu u Milanu imali naših navijača, koliko god hoćete, i juče u Čačku fenomenalna atmosfera. Gde god smo išli imali smo izvanrednu podršku, ali je domaći teren domaći teren, upravo u tom smislu da nema putovanja. To je nešto što je recimo bitno za igrače – poručio je Obradović.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Partizan kompletan pred Barselonu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Mar.2024

Košarkaši Partizana odradili su posljednji trening pred put u Barselonu na meč 29. kola Evrolige.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.