Obradović: Želimo da odemo u Ljubljanu sa vođstvom u seriji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 15:56

Obradović: Želimo da odemo u Ljubljanu sa vođstvom u seriji

Partizan gostuje Cedevita Olimpiji sutra od 19.30.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred prvi meč polufinalne serije ABA lige protiv Cedevita Olimpije da njegova ekipa želi pobedu pred domaćom publikom i vođstvo u seriji pred gostovanje u Ljubljani. Partizan u nedelju od 19.30 dočekuje Cedevitu, od koje je ove sezone izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ljubljani u regularnom toku šampionata. Zbog toga je trener Partizana svestan da njegove izabranike ne očekuje nimalo laka utakmica.

 - Cedevita Olimpija je tim sa kojim smo u poslednje dve sezone igrali veoma izjednačene utakmice. Praktično, uvek su se te utakmice odlučivale u poslednjim posedima. To je dovoljno iskustvo da znamo šta nas očekuje. Izuzetno dobra ekipa, ali naravno naše ambicije su da u prvoj utakmici ostvarimo povoljan rezultat i da u Ljubljanu odemo sa zabeleženom pobedom i vođstvom u seriji. Cilj ostaje isti, a to je da se plasiramo u finale - istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Alen Smailagić ističe da rival ima nezgodnu ekipu.

 - Oni su nezgodna ekipa, imaju dobre igrače. Pokazali su se u ligaškom delu sezone. Oni su tim sa kojim mi nemamo baš najbolje iskustvo ali prošli put smo pobedili pa se nadamo istom završetku - poručio je Smailagić.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.