Obradović: Zbog njih smo veliki klub; Ledej: Mogu da stojim na nogama

Izvor: B92, 29.Feb.2024, 23:47

Obradović: Zbog njih smo veliki klub; Ledej: Mogu da stojim na nogama

Željko Obradović, trener Partizana, zahvalio se pristalicama kluba koji su se okupili na tribinama "Beogradske arene" i pogurali tim ka pobedi protiv Efesa.

Crno-beli su u veoma bitnom meču pobedili turskog predstavnika (100:90) i ponovo uhvatili priključak u trci za plej-in Evrolige.

Prema Obradovićevom mišljenju, bez navijača >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to ne bi bilo moguće.

"Pobedili smo odličan tim i to sjajnom košarkaškom utakmicom. Hvala navijačima dali su nam energiju. Oni su nam veoma važni. Zbog njih smo

veliki klub. Čestitam igračima. Uradili su sve, protiv odličnog tima. Pametno smo igrali u napadu. Efes je pogađao skoro sve imali su individualan kvalitet, ali smo igrali i dobro u odbrani. Mali detalji su odlučivali",
rekao je Obradović.

Američki košarkaš Zek Ledej je proveo svih 40 minuta u igri. "Ja ću uvek uraditi sve što treba da pomognem mojoj ekipi, takav mi je mentalitet. Drago mi je da smo ostvarili trijumf. Mogu da stojim na nogama iako sam igrao celo vreme. Da ovo je timska pobeda. Imali smo odličan protok lopte, dolazili do poena u tranziciji. Stvari su jednostavne kada imamo dobar protok lopte. Uspeli smo postići 100 poena. Ovo će nam značiti na polju samopouzdanja", izjavio je Ledej.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.