Obradović: Sudije nisu bile dorasle ovoj utakmici VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 01:18

Obradović: Sudije nisu bile dorasle ovoj utakmici VIDEO

Trener Partizana Željko Obradović dotakao se na konferenciji za medije i sudija u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Legendarni trener crno-belih smatra da sudijska trojka nije dorasla ovom događaju i ovoj utakmici

''Ova tri momka koja su sudili utakmicu, oni apsolutno nisu dorasli bili da sude ovde. Zbog čega neiskusne sudije sude jedno finale između Partizana i Crvene zvezde ja neću da upuštan u to, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali definitivno da nisu bili dorasli da sude jednu ovakvu utakmicu", smatra trener Partizana.

Sudijska trojka je bila u sastavu: Jevtović, Ćalić i Milojević.

Košarkaši Crvene zvezde su u finalu Kupa Radivoja Koraća savladali Partizan sa 84:79 i tako po četvrti put zaredom osvojili trofej Žućkove levice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović razmišlja šta i kako dalje: Moji limiti su prošli

Izvor: B92, 18.Feb.2024

Trener Partizana Željko Obradović je održao interesantnu konferenciju za medije posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća...Crno-beli nisu uspeli da zaustave Crvenu zvezdu (85:79) na putu ka četvrtom uzastopnom trofeju u Nišu...Obradović je govorio o pričama da je Partizan državni projekat,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.