Obradović razmišlja šta i kako dalje: Moji limiti su prošli

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 10:23

Obradović razmišlja šta i kako dalje: Moji limiti su prošli

Trener Partizana Željko Obradović je održao interesantnu konferenciju za medije posle poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Crno-beli nisu uspeli da zaustave Crvenu zvezdu (85:79) na putu ka četvrtom uzastopnom trofeju u Nišu.

Obradović je govorio o pričama da je Partizan državni projekat, usput kazavši i da sudijska trojka nije dorasla ovako važnom duelu.

Trofejni stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je za sada, u ove tri sezone, osvojio samo jednu ABA ligu, a za neuspeh u Nišu preuzeo je odgovornost i tom prilikom kazao da će razmisliti kako dalje.

Nije najjasnije na šta je konkretno mislio, a svakako nije isključeno ni da razmišlja o odlasku.

"Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao i igračima. Mislim da su moji limiti uslovno rečeno prošli. U smislu, da ja ne mogu da utičem na njih. Mislim da ću ozbiljno da razmislim o tome šta ćemo i kako ćemo dalje", rekao je Obradović i dodao:

"Jedino obećanje koje sam dao jeste da radim na tome da Partizan stalno igra Evroligu. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti. Kada ekipa u odlučujućim momentima reaguje kako reaguje, pričam samo o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide na čoveka koji treba to da ih nauči i pokuša da obezbedi da oni na terenu budu mirni. Ja to ne uspevam".

Sada sledi reprezentativna pauza zbog kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a Srbiju očekuju mečevi sa Finskom (23.2) i Gruzijom (26.2).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Željko Obradović napušta Partizan?

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Feb.2024

Trener Partizana Željko Obradović je održao interesantnu konferenciju za medije poslije poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.