Obradović: Neki treba da odmore, a neki da podignu formu

Izvor: B92, 20.Sep.2023, 23:45

Obradović: Neki treba da odmore, a neki da podignu formu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović govorio je posle poraza os Studentskog centra u finalu Sueprkupa ABA lige.

Košarkaši Studentskog centra osvojili su trofej Superkupa ABA lige, pošto su u finalu u Podgorici pobedili Partizan 83:81(25:22, 17:18, 21:26, 20:15).

"Utisci su da smo prisustvovali sjajnoj košarkaškoj utakmici. Veoma dobra i zanimljiva utakmica. Čestitam Studentskom centru i mom kolegi Adndreju Žakelju na vrhunskom turniru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i osvojenom trofeju. Utakmica je bila puna preokreta, imali smo priliku da je privedemo lako kraju, a onda smo napravili neke brzoplete greške u napadu i odbrani. Na kraju taj šut za tri poena je doneo pobedu. Imali smo poslednji napad, ali pričati o poslednjem napadu i odbrani nije nešto što je potrebno niti je odlučilo", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Osvrnuo se na poslednji napad.

"Nije bila inprovizacija, taj pas je bio rešenje, jedno od. Uvek ima više rešenja. On je uhvatio loptu i promašio ziver. To je sastavni deo igre. Idemo dalje", rekao je Obradović , koji je imao poruku za svoje izabranike.



"Neki treba da se odmore, a neki da podigne formu kako bi ih videli da li možemo da ih koristimo u većoj minutaži. Takav je pripremni period dok ne počne ono najvažnije, a to su zvanične utakmice",
zaključio je Obradović

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Željko Obradović posle poraza od Studentskog centra: Neki treba da poprave formu da bi mogli da dobiju minutažu

Izvor: Danas, 20.Sep.2023

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle finalne utakmice ABA Superkupa u kojoj je njegov tim izgubio od Studentskog centra (83:81), da su crno-beli napravili seriju grešaka u finišu utakmice.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.