Izvor: Danas, 20.Sep.2023, 23:58

Željko Obradović posle poraza od Studentskog centra: Neki treba da poprave formu da bi mogli da dobiju minutažu

Trener Partizana Željko Obradović rekao je posle finalne utakmice ABA Superkupa u kojoj je njegov tim izgubio od Studentskog centra (83:81), da su crno-beli napravili seriju grešaka u finišu utakmice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avramović: ABA liga je za 30 odsto jača; Idol? Prejaka reč

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 08:11

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović čestitao je ekipi Studentskog centra na zasluženoj pobedi u finalu ABA Superkupa (83:81)...Presudila je trojka Borne Kapuste koja je crnogorskog predstavnika u finišu dovela do prvog trofeja u sezoni iako su crno-beli veći deo meča imali prednost..."Mi smo...

Nastavak na B92...

Aleksa Avramović smiren posle poraza u Superkupu ABA lige: Još uvek se uigravamo, pravimo taktiku

Izvor: Danas, 21.Sep.2023

Neprijanto je Partizan iznenadio svoje navijače u finalu Superkupa ABA lige. Crno-beli su izgubili od Studentskog centra (85:83) a trener Željko Obradović je posle duela poslao poruku svojim igračima da je pred pojedincima period predanog dokazivanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.