Obradović: Moramo da odigramo perfektnu utakmicu ako želimo pozitivan rezultat

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 17:13

Obradović: Moramo da odigramo perfektnu utakmicu ako želimo pozitivan rezultat

Partizan dočekuje Real sutra od 20.30.
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas u Beogradu da će "crno-beli" morati da odigraju perfektnu utakmicu ako žele da ostvare pozitivan rezultat protiv madridskog Reala. Košarkaši Partizana dočekaće sutra u "Štark areni" od 20.30 časova ekipu Reala u 31. kolu Evrolige.
 - Šta pričati o Realu, prvaci Evrope, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, imaju fenomenalan roster, izvanredno su vođeni... Trebalo bi da odigramo perfektnu utakmicu ako mislimo da imamo pozitivan rezultat. Potreban nam je zbog situacije na tabeli i zbog tih želja kojih još imamo. Borićemo se do kraja da ih ostvarimo - rekao je Obradović na konferenciji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.