Obradović: Igramo non-stop, nemamo vremena za trening

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 18:35

Obradović: Igramo non-stop, nemamo vremena za trening

Trener Partizana Željko Obradović kaže da njegova ekipa, uprkos zgusnutom rasporedu i problemima, mora da pokaže ogromnu želju posle poraza od Crvene zvezde.

Košarkaši Partizana će u subotu od 19.00 dočekati ekipu Krke, u utakmici 15. kola ABA lige.

"U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo imati najbolji mogući pristup", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bismo pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici", dodao je on.

Uoči meča, bek crno-belih Danilo Anđušić je rekao da je to bitna utakmica kako bi se njegov tim vratio na pobednički kolosek.

"Sigurno Krka neće doći sa belom zastavom ovde, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda što im je puno znači za pomeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego da početku sezone. Verujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobede, što je najvažnija stvar", istakao je Anđušić.

Crno-beli ovaj meč dočekuju kao drugi na tabeli regionalnog takmičenja sa deset pobeda i četiri poraza, dok je Krka pretposlednja sa skorom 3/11.

Utakmica je na programu u subotu od 19.00, a ulaz u Beogradsku arenu je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sferopulos pred derbi ABA lige: Moramo da budemo spremni na težak meč

Izvor: B92, 05.Jan.2024

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos kaže da očekuje tešku utakmicu ABA lige protiv Cedevita Olimpije...Grk je dodao da crveno-beli moraju da budu spremni da igraju dobro na obe strane terena...Posle pobede u evroligaškom derbiju protiv Partizana, košarkaši Crvene zvezde u subotu gostuju Cedevita...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.