Sferopulos pred derbi ABA lige: Moramo da budemo spremni na težak meč

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 18:41

Sferopulos pred derbi ABA lige: Moramo da budemo spremni na težak meč

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos kaže da očekuje tešku utakmicu ABA lige protiv Cedevita Olimpije.

Grk je dodao da crveno-beli moraju da budu spremni da igraju dobro na obe strane terena.

Posle pobede u evroligaškom derbiju protiv Partizana, košarkaši Crvene zvezde u subotu gostuju Cedevita Olimpiji u utakmici 15. kola ABA lige.

"Cedevita Olimpija je ekipa koja je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druga na tabeli ABA lige, doživeli su samo jedan poraz na svom parketu i sa naše strane moramo biti spremni za vrlo tešku utakmicu. To znači da moramo biti spremni da i psihički i fizički igramo dobru košarku na obe strane terena", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Zvezda je prva na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i jednim porazom, dok Cedevita Olimpija ima skor 10/4 kao i Partizan.

"Bez obzira što je jučerašnja utakmica donela pražnjenje u svakom smislu i fizički i psihički, sve je lakše kada se pobeđuje. Očekuje nas vrlo zahtevna i teška utakmica u Ljubljani protiv ekipe koja u ABA ligi pokazuje svoj kvalitet", rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

"Nemamo mnogo vremena da se spremimo za ovaj meč, ali dovoljno da se osvežimo i spremni dočekamo derbi kola u ABA ligi", dodao je on.

Meč se igra u subotu od 17.00 u hali Tivoli u Ljubljani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.