Izvor: RTS, 03.Dec.2021, 14:07

Obradović: Igokea kvalitetna ekipa sa sjajnim trenerom

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči meča protiv Igokee u 10. kolu ABA lige istakao je kvalitet i dobru igru suparnika, naglasivši da će igra u odbrani biti presudna za uspeh njegovog tima u duelu.
Utakmica 10. kola ABA lige između Igokee i Partizana igra se u Laktašima u subotu od 19 časova, a strateg Partizan je istakao kvalitet suparničkog tima.

"Igokea je dobar tim gde god da igra. Mi ćemo odraditi dobru >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pripremu za meč, oni su tim sa velikim iskustvom, moraćemo dosta da vodimo računa o njihovoj odbrani, koja je vrlo specifična. Imaju promenjen sastav u odnosu na prošlu sezonu, imaju kvalitet, a tu je i dalje trener Dragan Bajić koji radi izvanredan posao", rekao je trener košarkaša Partizana.
Obradović je naglasio da će dobra igra u odbrani biti presudna za ishod meča.
"Mi moramo da odigramo dobru odbranu, pogotovo na njihovim najopasnijim igračima. Sa druge strane ćemo morati vrlo pametno i strpljivo da napadamo i da pogađamo otvorene šuteve. Imali smo devet igrača u raznim reprezentacijama i to je najveća čast za svaki klub i dokaz da se u Partizanu radi dobro", izjavio je Obradović za klupsku televiziju.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.