Obradović: Da odigramo najbolju moguću utakmicu

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 16:01

Obradović: Da odigramo najbolju moguću utakmicu

Košarkaši Partizana u ponedeljak od 20 sati dočekuju Igokeu u 25.kolu ABA lige u Štark areni.

Partizan ovaj susret dočekuje posle plasmana u Top 8 Evrolige, ali i kao vodeći na tabeli regionalnog takmičenja sa skorom od 21 poebde i dva poraza.

"Treba da nastavimo da budemo koncentrisani, sa energijom i motivacijom koja je potrebna za utakmicu protiv tima koji u poslednje vreme igra veoma dobro. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadamo se da ćemo imati još jednu dobru posetu na našem terenu. Još jednom, uz veliki respekt prema Igokei, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu“, istakao je trener Partizan Željko Obradović.

Košarkaš Alen Smailagić veruje da će crno-beli biti odmorni pred sutrašnji duel.

"Malo smo odmorniji nakon jučerašnjeg slobodnog dana. Moramo da odigramo svesno da nam je ABA liga bitnija od Evrolige i da damo sve od sebe. Pogotovu igrači koji će igrati na poziciji pet, prvenstveno ja. Videćemo šta će sutra da se desi“, poručio je Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Respekt prema Igokei, nadamo se dobroj poseti

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2023

Košarkaški klub Partizan će u 25. kolu ABA lige ponedjeljak od 20 časova dočekati Igokeu bez suspendovanog Matijasa Lesora, kome će to biti posljednji od tri meča kazne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.