OVO SU POTENCIJALNI RIVALI PARTIZANA: Crno-beli mogu u Split, Atinu, Skoplje…

Izvor: HotSport.rs, 04.Avg.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU POTENCIJALNI RIVALI PARTIZANA: Crno-beli mogu u Split, Atinu, Skoplje…

Partizan je sinoć porazom u Pireju eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će evropsku odiseju nastaviti u plej-ofu za Ligu Evrope.
Nakon današnjih mečeva, i ispadanja nekolicine favorita, Partizan je napredovao za šest pozicija i prešao u šešir povlašćenih ekipa na žrebu sa koeficijentom 16.075.
Partizan bi u plej-of rundi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << mogao da odmeri snage sa klubovima iz okruženja: splitskim Hajdukom, Osijekom, Škendijom, Domžalama, Vardarom, Skenderbegom. Potencijalni rival ‘parnog valjka’ je i mađarski Videoton koji sa klupe predvodi Marko Nikolić, a za koji nastupaju dva bivša fudbalera Partizana Marko Šćepović i Danko Lazović. Crno-beli bi mogli da ukrste koplja i sa rumunskim šampionom Vitroulom koji je ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona.
Najteži potencijalni rivali crno-belih su: atinski klubovi AEK i Panatinaikos, zatim norveški Rosenborg, portugalski Maritimo, holandski  Utreht, austrijski Altah.
Navijači ‘parnog valjka’ priželjkuju nešto lakšeg protivnika, a to su timovi poput islandskog Hafnarfjordura, litvanske Suduve, ukrajinske Oleksandrije, švedskog Estersunda, a poželjni rivali su i kiparski klubovi AEK Larnaka i Apolon.

Potencijalni rivali Partizana:
Panatinaikos (izbacili Gabalu 3:1)
Maritimo (izbacili Botev 2:0)
Rosenborg (ispali iz LŠ)
Hajduk Split (izbacili Brondbi 2:0)
Šerif (ispali iz LŠ)
Apolon (izbacili Aberdin 3:2)
Skenderbeg (izbacili Mladu Boleslav 5:4)
Oleksandrija (izbacili Astru Đurđu 1:0)
Videoton (izbacili Bordo 2:2 na gol u gostima)
Utreht (izbacili Leh 3:3 na gol u gostima)
AEK (ispali iz LŠ)
Altah (izbacili Gent 4:2)
AEK Larnaka (izbacili Dinamo Minsk 3:1)
Hafnafjordur (ispali iz LŠ)
Vitorul (ispali iz LŠ) 
Osijek (izbacili PSV 2:0)
Vardar (ispali iz LŠ) – 5.125
Domžale (izbacili Frajburg 2:1)
Estersund (izbacili Folu 3:1)
Škendija (izbacili Trakaj 5:1)
Suduva (izbacili Sion 4:1)
 


 
The post OVO SU POTENCIJALNI RIVALI PARTIZANA: Crno-beli mogu u Split, Atinu, Skoplje… appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

"Grobari" oduševljeni: "Ćelavko, stižemo!" (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2017

Partizan ponovo nije imao sreće na žrebu ali očito mnogi navijači veruju da crno-beli imaju velike šanse za plasman u grupnu fazu Lige Evrope...Čudesna igra sudbine učinila je da Partizan u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope ukrsti sa timom koji će sa klupe predvoditi Marko Nikolić...Čovek...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.