OVO ĆE IZAZVATI REAKCIJU KOD GROBARA: As Armanija istakao problem Partizana i zašto smatra da NEĆE na fajnal-for

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 16:53

OVO ĆE IZAZVATI REAKCIJU KOD GROBARA: As Armanija istakao problem Partizana i zašto smatra da NEĆE na fajnal-for

Ima pravo na mišljenje, ali i nije mu neko.

Kajl Hajns, košarkaš Armanija iz Milana, prognozirao je ishode plej-of serija Evrolige. U završnih osam ekipa neće biti njegovog tima, koji je pre početka sezone bio ozbiljan kandidat za plasman na fajnal-for.

U Top 8 fazi će se sastati Olimpijakos - Fenerbahče, Barselona - Žalgiris, Real Madrid - Partizan i Monako - Makabi.

Centar ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Milana veruje da će se na fajnal-foru u Kaunasu naći Olimpijakos, Barselona, Real i Monako. Dakle, on je mišljenja će svi favoriti iskoristiti prednost domaćeg terena u serijama koje se igraju na tri pobede.

Ono što je pratiocima košarke u našoj zemlji najzanimljivije - Partizan. U seriji između srpskog tima i Reala as Armanija očekuje svih pet mečeva i konačan trijumf španskog velikana.

- Real je jedan od timova sa najširim sastavom u Evroligi, stvoreni su za ovakvu seriju. Jedan od problema Partizana tokom sezone bio je taj što nemaju dubok sastavu. Sa druge strane, Real ima mnogo igrača, mnogo oružja i mnogo segmenata igre u kojima mogu da naprave prednost - obrazložio je Hajns svoju prognozu od 3:2 za Real.

O ostalim serijama rekao je sledeće:

- Barselona će dobiti Žalgiris u prva dva meča, a onda će Žalgiris kod kuće na emociju da izvuče jednu pobedu, pre nego što Barsa završi seriju sa 3:1. Olimpijakos će dobiti Fenerbahče sa 3:2, a Feneru sam dao dve pobede zbog iskustva trenera Itudisa, zna kako da vodi tim u takvim utakmicama, uvek napravi pravi plan i dobro spremi utakmice. U seriji Monaka i Makabija, Majk Džejms će biti ključni faktor za pobedu 3:2. On je u plej-ofu drugačiji igrač, biće koncentrisan. Biće to jedan od njegovih trenutaka - dodao je Hajns, koji je Evroligu osvajao sa Olimpijakosom i CSKA iz Moskve.

Utakmice plej-ofa počinju 25. aprila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.