OTERALI SU GA, PA GA ZVALI DA SE VRATI: Srpski stručnjak ponovo na klupi Al Nasra

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTERALI SU GA, PA GA ZVALI DA SE VRATI: Srpski stručnjak ponovo na klupi Al Nasra

Zvanično je predstavljen.

Srpski stručnjak Ivan Jovanović posle tri i po godine provedene u Al Nasru, ponovo će biti na klupi ovog kluba. Naime, klub ga je pre više od godinu dana otpustio zbog serije loših rezultata u oktobru 2016. godine.

Kanga dobio nepristojnu ponudu!

POSLE IVANOVIĆA: Partizan doveo još jedno pojačanje (FOTO)

قرار|

شركة النصر >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << لكرة القدم تُعلن تعيين الصربي إيفان يوفانوفيتش مُديراً فنياً للفريق الأول لكرة القدم خلفاً للإيطالي تشيزاري برانديلي. pic.twitter.com/G1VuwWa3kP

— AL NASR FC (@ALNasrSC) January 19, 2018

Ipak, čelnici kluba su rešili da ga ponovo angažuju i proteklog petka doneli odluku.

- To je sigurno novi izazov za mene, zato se vraćam. Uradili smo puno za tri i po godine. Uvek sam imao osećaj da nisam završio svoj posao ovde, ima još dosta toga da se uradi u Al Nasru. Kad sam otišao, otišao sam kao prijatelj i ovo je jedini klub u koji ću da se vratim, bilo kad da me zove – rekao je Jovanović u svom predstavljanju.

Potpisao je ugovor do kraja sezone. Al Nasri se nalazi na šestoj poziciji.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.