ON JE POVEO SKANDIRANJE PROTIV PREDSEDNIKA VUČIĆA: Zovu ga Hemija, član je grupe Zabranjeni, a povezan je i sa škaljarcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2021, 16:54

ON JE POVEO SKANDIRANJE PROTIV PREDSEDNIKA VUČIĆA: Zovu ga Hemija, član je grupe "Zabranjeni", a povezan je i sa škaljarcima

Muškarac koji je predvodio sramno skandiranje protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića na fudbalskoj utakmici Proleter - Partizan u subotu u Novom Sadu je Nemanja Bojović zvani Hemija (37).

Bojović je vođa grupe "Zabranjeni" i važi za naslednika zemunskog klana, a veoma je blizak ozloglašenom i brutalnom škaljarskom klanu.

U akciji hapšenja pripadnika "novog zemunskog klana", kojim je rukovodio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bojović u oktobru 2008, zaplenjeno je 1,9 kilograma amfetamina i 13,6 grama marihuane.

Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću, kada su kod njega pronađeni kokain i spid.

Njegov otac Goran Bojović Amonijak likvidiran je 1992. godine kao istaknuti član srpskog podzemlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.