OGLASIO SE PRVI ČOVEK BUDUĆNOSTI: Nije bilo lako. Pobedili smo Zvezdu i Partizan! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE PRVI ČOVEK BUDUĆNOSTI: Nije bilo lako. Pobedili smo Zvezdu i Partizan! (FOTO)

Podgoričani se silno pojačali.

Uprava Budućnosti napravila je veliki posao dovođenjem Goga Bitadzea, Džejmsa Bela i Norisa Kola, a prvi čovek Podgoričana, Dragan Bokan, najavio je i odlaske. Prema njegovim rečima niko ne može da remeti odnose u Budućnosti i prokomentarisao status stručnog štaba.

OFFICIAL:

Norris Cole signs with Buducnosthttps://t.co/GRcK29ztgv

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) December 21, 2018 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

– Mi imamo pravo da do kraja januara dovodimo igrače i vršićemo promene, jer niko ne može da remeti odnose u timu. Nismo zalečili neke probleme koje smo imali na početku sezone i dalje igrači, pojedini koji su došli i pojedini koji su tu, na štetu Budućnosti leče svoju sujetu i to neće moći, nebitno ko je u pitanju! Dolaziće igrači, ali i odlaziće. Stručni štab je siguran sve dok klub ima šansu da sa načinom vođenja, funkcionisanjem, igračkim kadrom ima šansu da osvoji ABA ligu, rekao je Bokan u intervjuu za TVCG.

Bitadzea nije bilo lako dovesti u konkurenciji beogradskih večitih rivala.

– Mega i Budućnost su napravili dobar dil, nama jer smo se pojačali kako bi obezbedili drugo mesto pred plej-of, prvo je već izgubljeno. Na taj način želimo da ispoštujemo i sve koji prate naš klub. Takođe i Zoranu Nikoliću je potrebno da igra pa će mu prelazak u Megu dobro doći. Nije bilo lako dovesti Bitadzea u konkurenciji Zvezde i Partizana, ali smo uspeli, zaključio je Bokan.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitatees  OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.