OGLASIO SE LESOR! Matijas okačio sliku zbog koje NI JEDAN Grobar neće ostati ravnodušan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 23:10

OGLASIO SE LESOR! Matijas okačio sliku zbog koje NI JEDAN Grobar neće ostati ravnodušan (FOTO)

Jasno je koliko su mu značili crno-beli.

Doskorašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor novi je igrač Panatinaikosa, potvrdio je atinski klub. Grčki mediji su preneli da je Lesor sa Atinjanima potpisao dvogodišnji ugovor.

Francuz se oglasio na društvenim mrežama malo po potpisu ugovora - postavio je sliku u dresu Partizana na kojoj je upalakan i poslao i više nego jasnu poruku crno-belima koliko mu je značilo druženje sa njima.

Lesor je imao blistabu sezonu u Partizanu, izabran je u idealnu petorku Evrolige za sezonu 2022/23.

Takođe, sa crno-belima je osvojio ABA ligu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Grčka,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUDNICA U PARIZU: Grobari dočekali Lesora, nastao je urnebes (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023, 10:51

Francuz napustio klub iz Humske...Matijas Lesor je napustio Partizan posle sjajne epizode u dresu crno-belih i potpisao za Panatinaikos...Francuski centar je imao ogroman značaj za igru tima Željka Obradovića, a za sjajne partije je nagrađen izborom u najbolju petorku Evrolige za sezonu 2022/2023...Lesor...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.