OGLASILI SE CRNO-BELI: Partizan poslao poruku podšrke Ciboni (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2020, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASILI SE CRNO-BELI: Partizan poslao poruku podšrke Ciboni (FOTO)

Zagreb pretrpeo razoran zemljotres.

Glavni grad Hrvatske, Zagreb, pogođen je razornim zemljotresom jačine 5,4 stepeni po Rihterovoj skali, što je najjači zemljotres u Hrvatskoj u poslednjih 140 godina.

Povređeno je 17 osoba uz veliku mterjalnu štetu, a Košarkaški klub Partizan poslao je poruku podrške Ciboni i gradu Zagrebu.

Mislima smo uz naše sportske prijatelje i velike >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rivale! Ostanite bezbedni! 🙏🏀 https://t.co/yRRIoG0bqx

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) March 22, 2020

Usledio je i odgovor Cibone u kojem se izražava zahvanost rivalu sa kojim su vođene mnoge sportske bitke još u staroj Jugoslaviji.

Hvala vam puno!!! @PartizanBC 🙏💪 https://t.co/xNunVZaamc

— KK Cibona (@kk_cibona) March 22, 2020
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.