Izvor: HotSport.rs, 06.Dec.2014, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLAZI, NE ODLAZI: Partizan ostaje bez standardnog štopera?

I tokom letnjeg prelaznog roka kada su navodno bili zainteresovani pojedini italijanski klubovi, i tokom sezone kada su bili aktuelni Francuzi pričalo se da će Vojislav Stanković napustiti redove Partizana.

Međutim, sada već iskusni štoper crno-belih i dalje je član srpskog vicešampiona od kojeg bi mogao da se oprosti već u četvrtak posle utakmice 6. kola Lige Evrope u kojem će Partizan dočekati grčki >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Asteras.
– Nisam još razgovarao sa ljudima iz kluba, sprema se Skupština, sada su svi zaokupirani tim temama. Spreman sam za razgovore iako je inostranstvo prioritet. Za sada nemam konkretnih ponuda, sve je trenutno u domenu interesovanja raznih klubova, iskren je Stanković.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.