ODE I MATEUS SALDANJA? Samo dan posle odlaska Ilića, čelnici Partizana DALI DOZVOLU Brazilcu da pregovara s velikanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 14:31

ODE I MATEUS SALDANJA? Samo dan posle odlaska Ilića, čelnici Partizana DALI DOZVOLU Brazilcu da pregovara s velikanom

Izgleda da polako iščezava ambicija da se najzad osvoji titula.

Brazilski napadač Mateus Saldanja (24) na meti je mnogih evropskih klubova posle fantastične polusezone u Partizanu. Kako javljaju turski mediji, Fenerbahče želi najboljeg strelca Superlige Srbije u svojim redovima.

Ne navodi se cifra koju bi crno-beli mogli da inkasiraju, ali izašla je informacija da su čelnici turskog tima počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvanične pregovore sa klubom iz Humske, kao i da su dobili ovlašćenje da se sastanu sa igračem.

ÖZEL | Fenerbahçe, Partizan forması giyen Matheus Saldanha için oyuncunun kulübü ile resmi görüşmelere başladı. Türkiye’den bir menajere oyuncu tarafıyla görüşmesi için ‘resmi yetki’ verildi.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) January 12, 2024

Saldanja je u prvom delu sezone odigrao 24 meča za crno-bele u svim takmičenjima, postigrao je 15 golova. Uz to, imao je i pet asistencija.

Podsetimo, samo dan ranije Partizan je ostao bez štopera Mihajla Ilića koji je novi član italijanske Bolonje. Parni valjak ukoliko ostane i bez Saldanje gotovo da potpisuje prepuštanje titule drugima, ali videćemo šta će se desiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.