OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: Tristran -  nemam pojma gde je! Smajlagić - došao je pred utakmicu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:40

OBRADOVIĆ POSLE PORAZA: Tristran - nemam pojma gde je! Smajlagić - došao je pred utakmicu...

Partizan je poražen u prvom meču plej-ofa ABA lige.

Košarkaši Partizana poraženi su u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plej-ofa ABA lige od Studentskog centra rezultatom 84:83 i to u Beogradu.

Ovim rezultatom su šokirani svi, ameđu njima je i trener crno-belih Želimir Željko Obradović.

- Da, 0:1 je za njih, čestitam SC Derbiju, u najavi sam rekao da uvek pripremaju dobru utakmicu protiv nas, bar ovo što smo igrali. Ušli smo ležerno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zahvaljući tome smo izgubili, neverovatan je podatak da u zadnjih pet minuta je bilo 11:4 za njih, kad se lomila utakmica i sa iskustvom koje imamo, to je nemoguće. Primali smo sve, ali eto, dogodilo se. Vode 1:0, čeka nas tamo utakmica, na nama je da vratimo seriju u Beograd - rekao je Obradović, koji je potom komentarisao to da je SC Derbi imao čak 20 skokova više od Partizana.

- Nema drugog objašnjenja osim ogromne želje, ja treba da odem i pitam da li oni individualno znaju neke igrače, to je suština. Da li smo mi pripremili utakmicu, da smo vodili računa, da smo dali podatke, da u situaciji kad nemaš bonus, da gledaš igrača koji šutira trojku ili da gledaš igrača koji ide na skok. Tako da, to je evidentno... Napravićemo analizu, pa ćemo videti.

Na meču nije bilo Alena Smajlagića, koji je imao bol u kolenu.

- Došao je pred utakmicu i rekao da ga boli koleno, jutros je na treningu rekao da ima bolove, ali da ga je popodne zabolelo i bilo je nemoguće da igra.

Nije želeo Obradović da istakne i nedostatak motivacije u ovom meču.

- Ja sam rekao kad smo imali najavu za utakmicu da sam prvi i jedini razgovor obavio sa igračima kad smo počeli da pripremamo ovu seriju, zamolio sam da se ne priča o Evroligi, naš primarni i jedini cilj je da se osvoji ABA liga i da nam treba motivacija veća nego protiv Reala, videli ste kako je izgledalo... Sigurno nije bilo na nivou na kom je potrebno da se igra plej-of ABA lige.

Za kraj, on je otkrio i šta je sa Tristanom Vukčevićem. U stvari šta on zan o njemu,

- On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Pobedili smo Partizan, tim koji je pobeđivao Real"

Izvor: B92, 15.Maj.2023

Košarkaš Studentskog centra Zvonimir Ivšić bio je pod utiskom nakon velike pobede njegovog tima protiv Partizana (83:84) u prvom meču protiv Partizana...Ivšić je bio najzaslužniji za trijum na premijeri u plej-of seriji ABA lige sa 22 poena, zbog čega je počašćen povicima "MVP" dok je davao...

Nastavak na B92...

Zabrinjavajuće letargični Partizan

Izvor: Danas, 16.Maj.2023, 11:17

Preležeran pristup na startu plej-ofa (83:84) doveo do toga da košarkaši Partizana u četvrtak moraju da odigraju neuopredivo bolje protiv Studentskog centra kako ne bi pre vremena otišli na letnji raspust.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.