Pobedili smo Partizan, tim koji je pobeđivao Real

Izvor: B92, 15.Maj.2023, 22:11

"Pobedili smo Partizan, tim koji je pobeđivao Real"

Košarkaš Studentskog centra Zvonimir Ivšić bio je pod utiskom nakon velike pobede njegovog tima protiv Partizana (83:84) u prvom meču protiv Partizana.

Ivšić je bio najzaslužniji za trijum na premijeri u plej-of seriji ABA lige sa 22 poena, zbog čega je počašćen povicima "MVP" dok je davao izjavu.

"Nerealno, sigurno najveća senzacija. Velika je stvar pobediti Partizan u Beogradu, tim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji igra Evroligu, koji je pre nekoliko dana pobeđivao Real Madrid, nestvarno", rekao je Ivšić.

Pred njima je druga utakmica u Podgorici.

"Znamo da će nam biti teško, potrudićemo se, ako nas pobede, ništam vidimo se ponovo u Beogradu. Bez reči sam", dodao je momak rođen 2003. godine.

Kako je rekao, ni trener nije uspeo ništa da im kaže nakon velikog podviga.

"Ništa specijalno nije stigao da nam kaže jer smo ga polili vodom pa je odmah izašao", zaključio je Ivišić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.