OBRADOVIĆ O NOVIM IGRAČIMA PARTIZANA: Ovde nema novajlija, svi su deo Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 15:18

OBRADOVIĆ O NOVIM IGRAČIMA PARTIZANA: Ovde nema novajlija, svi su deo Partizana

Jedinstvo pre svega.

Košarkaši Partizana su u nedelju uveče osvolili turnir u Banjaluci igran povodom 50 godina postojanja Igokee. Uprkos uspehu u na predsezonskom takmičenju, trener crno-belih Željko Obradović je istakao da je osvajanje pomenutog turnira najmanje važno.

Naime, njegova ekipa je najpre savladala Hapoel iz Jerusalima i Turk Telekom, da bi u finalu pobedila CSKA iz Moskve. Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smatra da je najbitnije da ekipa spremna uđe u sezonu gde pred sobom ima zadatak da odbrani titulu ABA lige i ponovi uspeh u Evroligi.

– Najzanimljivija mi je bila prva utakmica, jer smo na njoj bili najsvežiji. Ostali mečevi nisu bili na nekom posebnom nivou, ali je ekipa vrednim radom uspela da osvoji turnir, što je sada najmanje važno. Najbitnije je da smo se družili i da sam posle sedam dana video neke stvari. Ipak, tek sada nam predstoji veliki posao.

Pojačanja Ognjen Jaramaz, Mateuš Ponitka, Pi Džej Doužer i Frank Kaminski dobila su priliku da se nametnu i prilagode novoj sredini.

– Novajlije se polako uklapaju, potrebno im je vreme. Vredno rade i slušaju, a “starosedeoci” ima dosta pomažu. Niko ne treba da se oseća novim, svi oni su deo Partizana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obradović o novajlijama: Treba im vremena

Izvor: B92, 11.Sep.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović dao je komentar igre novajlija posle prve tri pripremne utakmice pred novu sezonu...Crno-beli su učestvovali na tuniru povodom 50 godina od osnivanja Igokee, gde su upisali tri pobede...Partizan je prvo pobedio Hapoel Jerusalim, pa potom Turk Telekom i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.