OBRADOVIĆ: Imali smo vremena da se pripremimo,znamo šta je bilo loše u Ljubljani

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2023, 13:11

OBRADOVIĆ: Imali smo vremena da se pripremimo,znamo šta je bilo loše u Ljubljani

Partizan sutra od 19 časova dočekuje Cedevita Olimpiju.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da su crno-beli imali dovoljno vremena da se pripreme za treći meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv Cedevita Olimpije. Utakmica će biti odigrana sutra od 19 sati u "Štark areni", a pobednik duela između Partizana i Cedevita Olimpije igraće u finalu plej-ofa ABA lige protiv Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvezde.

 - Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou - istakao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

Košarkaš Joanis Papapetru izjavio je da očekuje težak duel sa ekipom iz Ljubljane.

 - Biće teška utakmica, ali moramo da odigramo dobro i pobedimo jer želimo plasman u finale. Oni će doći spremni na borbu i da daju sve od sebe, a mi smo svesni šta je potrebno da uradimo. Stoga je potrebno da izađemo na teren i to sprovedemo - istakao je Papapetru.

Pogledajte kako izgleda Kelen, supruga Žuninja, fudbalera Mitjilanda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.