Novica: Čeka nas paklenih dvadesetak dana...

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novica: ''Čeka nas paklenih dvadesetak dana...''

Kakav je raspored crno-belih posle večerašnjeg poraza od Primorske?

Partizan je večeras odigrao najslabiju utakmicu od početka sezone, poražen je od Primorske u Kopru sa 68:56, uz veoma lošu i bezidejnu igru.

Posle meča, trener Trinkijeri je istakao da je Partizan večeras bio ''loš u svemu'', posebne kritike uputio je plejmejkerima.

Jedan od onih koji je dugo tražio svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ritam na terenu jeste i Nemanja Gordić, koji je do poslednje četvrtine bio bez poena, uz šut iz igre 0/7. Probudio se tek kada je prednost domaćina postala prevelika.

''Loša utakmica sa naše strane definitivno, loše smo otvorili, dozvolili smo dobroj ekipi Primorske da uđe u dobar ritam i samopouzdanje. promašili smo dosta polaganja i otvorenih šuteva, slobodnih bacanja... nismo bili pravi danas. Proteklo je dosta vremena dok nismo počeli da igramo na način koji nam je omogućio lake poene. Njima jeišlo na ruku što nismo bili šuterski raspoloženi i zasluženo su nas pobedili.





Oni su se očigledno dobro spremnili i skautirali nas dobro. Kontantno je reket bio pun, nije bilo lakih poena. S druge strane nismo postigli neke lake poene u kontranapadima, što su oni iskoristili da stvore veliku razliku.







Na nama je dadigneo glavu i da se spremimo za veoma važnu utakmicu protiv Ritasa koja je već za dva-tri dana'', istakao je Gordić u izjavi za ''BC Partizan TV''

Kapiten Novica Veličković smatra da crno-beli treba da se okrenu sledećim izazovima, da nema vremena za žaljenje, jer je težak raspored pred ekipom Partizana.

''Prvi poraz, i to je došlo... Desio se možda i loš dan, moramo da se trgnemo. Danas nismo odigrali kako treba, ekipa Primorske čvrsto igra, imali su sedam dana da se spreme za ovu utakmicu što su učinili najbolje moguće.





Nas čeka paklenih dvadesetak dana, ali treba ostati pozitivan i da nam se ovakve utakmice više ne dese'', zaključio je Veličković.

Već u utorak Partizan gostuje Ritasu u trećem kolu Evrokupa, potom crno-beli naredne subote dočekuju Mornar u trećem kolu ABA lige.

Do kraja meseca, Partizan dočekuje Lokomotivu Kubanj 22. oktobra, četiri dana kasnije gostuje u Ljubljani protiv Cedevita Olimpije, a 30. oktobra crno-beli putuju u Limož.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.