Poluvreme - Šiško muči Partizan, šta grobare najviše brine? (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Šiško muči Partizan, šta ''grobare'' najviše brine? (foto)

Kao i protiv Tofaša pre nekoliko dana u Evrokupu, loše prvo poluvreme ekipe Partizana.

Košarkaši Partizana večeras igraju meč drugog kola ABA lige, rival im je slovenačka ekipa Primorske, a posle prvog poluvremena u Kopru rezultat je 36:28 za Primorsku.

Tokom prve četvrtine, crno-beli su bili van ritma, domaće je osokolio odličan start i vođstvo od 6:0 uz dve vezane trojke, a posebo raspoložen tokom prvog poluvremena bio je Žan-Mark Šiško koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uz Herisapravio najvie problema odbrani Partizana.

Vodila je Primorska i sa 22:9 u završnici prve četvrtine i tek tada je Partizan zaigrao bolje, napravio je seriju 7:0 i prepolovio ovu prednot rivala.

Početkom druge četvrtine crno-beli prilaze na 25:22, domači uzvraćaju novom mini serijomod 5:0 i do poluvremena Primorska nije dozvolila preokret ekipi Partizana.

Šiško je sa devet poena, pet asistencija i dva skoka najbolji u domaćem sastavu, a Lens Heris najefikasniji sa 11 postignutih poena. U Partizanu Pejners i Volden za sada najefikasniji sa po šest poena.

Podsetimo, Partizan je i danas oslabljen neigranjem povređenog Rašona Tomasa.

-

Kao sto sam i rekao vrlo nezgodno gostovanje, a i njih je krenuo sut... opet se vidi koliko Rason znaci ali mislim da moze da se dobije ovo...#kkp

— Partizanovac (@Partizanovac9) October 12, 2019 -

Naravno da ce ovi sada da se pretvore u Golden Stejt protiv nas. #KKP #KKPartizan

— PartizanNiksic (@Partizan_Niksic) October 12, 2019 -

VOLIM TO SLAVNO IME!

opet smo domacini hehe #kkp

— Milosevic iz Partizana🇷🇸 (@kockar__) October 12, 2019 -

Ova Primorska bas lijepo stoji na terenu i u fazi odbrane i u napadu

— Hide Naka (@cuvarpiba) October 12, 2019

-

Po svemu sudeći i ove sezone ćemo igrati divljačku košarku sa ne toliko jakom odbranom i ispucavanjem za 3pts#KKPartizan

— Сотир зв. Ђубре (@ForelSirio) October 12, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde je nestao nepobedivi Partizan? (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2019

Najlošija partija Partizana od početka sezone...Košarkaši Partizana doživeli su prvi poraz ove sezone u svim takmičenjima. Crno-beli su danas poraženi u Kopru, u meču drugog kola ABA lige od domaće Primorske rezultatom 68:56...Imajući u vidu da ekipa Andree Trinkijerija nije uspela nijednom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.