Izvor: RTS, 21.Sep.2021, 15:08

Novi ugovor za Popovića, mladi golman u Partizanu do 2024. godine

Mladi golman Partizana Aleksandar Popović produžio je ugovor sa crno-belima do 2024. godine, saopšteno je iz Humske.
Aleksandar Popović će uskoro proslaviti 22. rođendan. Fudbalsku karijeru počeo je u Slobodi iz rodnog Užica, a već četiri godine je član Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Od početka aktuelne sezone, Popović je prvi golman Partizana, nakon odlaska Vladimira Stojkovića, a prethodne se smenjivao na golu sa dugogodišnjim reprezentativcem Srbije.
Popović je nakon potpisivanja novog ugovora zahvalio klubu, treneru Stanojeviću i navijačima na ukazanom poverenju. 
"Ne volim mnogo da govorim mimo terena jer je moj glavni posao da odbranim mrežu mog tima, ali ne mogu da se ne zahvalim svima na ukazanom poverenju, počevši od mog trenera golmana Nemanje Jovšića, šefa Stanojevića, uprave kluba i naravno, mojim saigračima i navijačima. Od prvog trenutka kada sam stao na gol imao sam njihovu podršku, a to je meni kao mladom golmanu mnogo značilo. Vreme i rad će doneti još bolje rezultate", rekao je Popović za klupski sajt.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPOVIĆ POTPISAO NOVI UGOVOR: Još minimum tri godine u Humskoj! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Sep.2021

Partizan produžio ugovor sa Aleksandrom Popovićem.  Sjajne partije mladog golmana crno-belih krunisane su novim ugovorom po kojem bi Popović trebalo da brani boje kluba do 30. 06. 2024. godine. „Ne volim mnogo da govorim mimo terena, jer je moj glavni posao da odbranim mrežu mog tima najbolje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.