Norvežanin u Humskoj, Delije će biti šokirane kada vide ko sudi Zvezdi! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Norvežanin u Humskoj, "Delije" će biti šokirane kada vide ko sudi Zvezdi! (video)

Evropska kuća fudbala delegirala je arbitre za predstojeće utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope.

Tekuća nedelja donosi nam nove mečeve koje će beogradski "večiti" odigrati u Evropi. Partizan i Crvena zvezda u četvrtak igraju utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope, a UEFA je danas odredila ko će deliti pravdu u Humskoj i Kelnu.

Utakmicu drugog kola Grupe B između Partizana i kijevskog Dinama sudiće Norvežanin Svein Odvar Moen koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je crno-belima pre dve godine bio taličan u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pomenuti sudija delio je pravdu u Humskoj na meču Partizan - BATE Borisov koji je završen pobedom crno-belih, ali je beloruski tim otišao dalje zbog gola u gostima.

Zvezdi će u Kelnu suditi Holanđani na čelu sa Basom Nijhuisom, arbitrom koji je pre 2011. godine striktnim poštovanjem pravilnika izazvao gnev mnogih ljubitelja fudbala širom Evrope.

Nijhuis je u duelu Ajaksa i AZ Alkmara, odigranom u okviru holandskog kupa, pokazao crveni karton golmanu gostujuće ekipe zbog toga što se branio od napada huligana! Fudbaleri AZ Alkmara su bili šokirani a trener je odlučio da povuče ekipu sa terena zbog ovakve odluke sudije Basa Nijhuisa.

Pored toga, Srbi ga ne pamete po dobru jer je u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj kada je u trećem minutu nadoknade vremena uvažio odluku svog pomoćnika i poništio gol reprezentaciji Srbije za pobedu nad Estonijom.

Utakmica Keln - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 19 časova, dok je duel Partizana i kijevskog Dinama zakazan za 21.05.




Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dosije sudije: Partizanu čovek za pobede nad Belorusima, Zvezdi kradljivac iz Talina (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2017

UEFA odredila arbitre za mečeve naših klubova u drugom kolu Lige Evrope..Pošto su uspešno odradili posao u 11. superligaškom kolu, večiti rivali srpskog fudbala ponovo izlaze na međunarodnu scenu, gde ih u četvrtak očekuju utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope. A iz kancelarije UEFA danas...

Nastavak na MozzartSport.com...

UEFA podsetila na prethodni duel Partizana i Dinama, crno-beli loše prošli, a igralo se na Zvezdinom stadionu

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017

U to vreme je i Radomir Antić branio boje Partizana i bio kapiten crno-belih...U susret utakmici drugog kola Lige Evrope, UEFA je na svom zvaničnom sajtu podsetila na međusobne duele Partizana i kijevskog Dinama u zvaničnim međunarodnim takmičenjima...Nije ih bilo mnogo, odnosno nije ih bilo veoma...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.