Nerealno! ZGODNIJU ŽENU NISTE VIDELI: Svi pričaju o brkovima košarkaša Partizana, a SRPKINJA koju je voleo posebna je tema! Otac joj je legenda Zvezde (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 18:54

Nerealno! ZGODNIJU ŽENU NISTE VIDELI: Svi pričaju o brkovima košarkaša Partizana, a SRPKINJA koju je voleo posebna je tema! Otac joj je legenda Zvezde (FOTO)

Grobari mu pevaju "Sama kao Papapetru..."

Joanis Papapetru je poznat kao jedan od najvećih šmekera u evropskoj košarci, kako na terenu, tako i van njega.

Grčkog asa odnedavno krase i hajdučki brkovi koji su naišli na odobravanje u stilskim krugovima, a zanimljiva je i njegova privatna priča sa prelepom Srpkinjom.

Naime, košarkaš Partizana je svojevremeno bio u ljubavnoj vezi sa manekenkom i mis Grčke 2010. Anom Prelević, ćerkom legendarnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << košarkaša Crvene zvezde i PAOK-a Branislava Prelevića.

Joanis i lepa Srpkinja bili su u vezi pune tri godine, od 2017. do 2020. godine.

A post shared by Anna Prelevic (@annaprelevic)

Grčki mediji spekulisali su da će se venčati, jer nisu bili skloni skandalima, a i godinama su živeli zajedno. Njihova ljubav se ugasila tokom pandemije koronavirusa. I jedno i drugo, nikada nisu pričali bilo šta loše o svojoj vezi.

A post shared by Anna Prelevic (@annaprelevic)

Inače, Ana Prelević je preko majke Nevene Marjanović-Prelević, unuka pokojnog velikana srpske muzičke scene Đorđa Marjanovića.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Frančeska Markon, supruga Alesandra Kostakurte.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.