Ništa od najavljenog pojačanja za Marka Nikolića, preskup je!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2020, 22:03

Ništa od najavljenog pojačanja za Marka Nikolića, preskup je!

Moskovljani nisu mogli da ispune njegove finansijske zahteve.

Bivši trener Partizana Marko Nikolić od ponedeljka će i zvanično stupiti na dužnost šefa struke moskovske Lokomotive.

Odmah pošto je postigao dogovor sa čelnicima kluba, u ruskim medijima su počele spekulacije i o prvom pojačanju na koje bi Nikolić mogao da računa.

Navodno, to je trebalo da bude iskusni Aleksandr kokorin, bivši repreezentativac i član Zenita koji je do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove sezone na pozajmici u Sočiju.

Na leto će postati slobodan igrač, ali problem je njegova plata. Ruski ''Sport Ekspres'' otkriva da Kokorin očekuje dva miliona evra godišnje, a pregovaralo se o ugovoru od 2+1 godine.

S obzirom da Kokorin nije popustio u svojim zahtevima, najbovija informacija je da je Lokomotiva odustala od ovog transfera i da će se okrenuti nekim perspektivnijim, ali i finansijski pristupačnijim igračima.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjov plan - Dupla brazilska magija i bivši fudbaler Partizana!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2020, 10:32

Moraće da se dovija, da proda nekoliko igrača, ali bi mogao da napravi odličan tim....Murinjo gleda ka nastavku sezone, oporavljeni Hari Kejn tvrdi da ti koji je osmi na tabeli ima šansu, sa nekako moraju da se domognu Lige šampiona, ali to će biti teška misija...Sa druge strane, Totenhem pokušava...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.