Đorđević prekobrojan u Partizanu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2010, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević prekobrojan u Partizanu

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Nenad Đorđević po svemu sudeći neće više biti član crno-belih nakon što mu je klub iz Humske javio da ne dođe na početak priprema.

"Ne znam da li se neko sa mnom šali. Što se mene tiče, sutra ću biti u Beogradu, a pošto su me obavestili da dan kasnije ne dolazim u Sportski centar, stvarno ne znam šta da uradim. Možda ću se i pojaviti, kada sam već tu, u suprotnom dolazim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 21. januara. Valjda će se naći neko ko će da me prozove", rekao je Đorđević za "Sportski žurnal".

Kapiten Partizana je pre desetak dana, tokom boravka u Švedskoj, saznao za želju crno-belih da se saradnja prekine iako mu je ostalo još dve i po godine ugovora.

"Ne znam o čemu je reč, sve dok ne budem video sa ljudima iz kluba i saznao kakva je stvarna situacija ne bih da širim temu", rekao je Đorđević.

Pripreme Partizana kreću u petak od 10 časova, a šest dana kasnije šampion Srbije kreće u Antaliju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekobrojan

Izvor: Glas javnosti, 14.Jan.2010, 07:00

Crna ovca u „crno-belom“ taboru. Čovek koji je doneo titulu Partizanu pretprošle sezone, sada je prekobrojan. Kapiten Partizana Nenad Đorđević ogorčen je načinom na koji su se u Humskoj odrekli njegovih usluga i napominje da nikome neće dozvoliti da se tako igra sa njim. On kaže da sadašnje...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.