Prekobrojan

Izvor: Glas javnosti, 14.Jan.2010, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekobrojan

Crna ovca u „crno-belom“ taboru. Čovek koji je doneo titulu Partizanu pretprošle sezone, sada je prekobrojan. Kapiten Partizana Nenad Đorđević ogorčen je načinom na koji su se u Humskoj odrekli njegovih usluga i napominje da nikome neće dozvoliti da se tako igra sa njim. On kaže da sadašnje rukovodstvo „crno-belih“ vodi lični rat protiv svojih prethodnika, a da sve ide preko njegovih leđa, budući da je dobar sa njima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Svilen gajtan

Đorđević kaže da mu nije jasan razlog zbog kojeg mu je poručeno da se ne pojavljuje na početku priprema, već da se u klub javi tek 21. januara, kad ostatak ekipe putuje na pripreme u Tursku.

- Kad sam odlazio na odmor sve je bilo normalno, a sad mi je poručeno da ne treba da dolazim na početak priprema. Dugo sam u Partizanu i znam da su se na prozivci uvek pojavljivali svi igrači, bez obzira da li se računa na njih ili ne. Sad nam odjednom kažu da se ne pojavljujemo, nego da dođem 21. januara - kaže Đorđević.

- Razočaran sam načinom na koji se Partizan odnosi prema meni. Priča kako žele da podmlade ekipu mi uopšte nije ubedljiva, jer sa 30 godina znam da nisam mlad, ali sigurno nisam ni star. Imam utisak da je ovde u pitanju raščišćavanje nekih drugih stvari, koje idu preko mojih leđa. Znam da se pričalo kako sam dobar sa Batom Mirkovićem ili Ivanom Tomićem i da sam neka njihova struja. Ja sam profesionalac, a to s kim pijem kafu u slobodno vreme je moja privatna stvar i u to se niko nikada neće mešati - kaže Nenad Đorđević.

Defanzivac kluba iz Humske podseća da je u prethodnih nekoliko prelaznih rokova imao primamljive pobude za odlazak, ali je uvek ostajao među „crno-belima“ i da nije zaslužio da mu se ovako vrati.

- Nije fer da se klub na ovakav način odnosi prema meni, a smatram da to nije manir Partizana. Svi znate da sam do ove zime odbio nekoliko odličnih ponuda kako bih ostao u Humskoj i tada su insistirali da ostanem, a ja nisam ni razmišljao o odlasku. Sada pokušavaju da me oteraju i mislim da su time pokazali svoje pravo lice. Neću dozvoliti da se bilo ko tako sprda sa mnom i preko mojih leđa vodi neke lične ratove.

Đorđević kaže da danas dolazi u Beograd i da će vrlo brzo znati kakvi su mu dalji potezi.

- Sve će ovo samo da me ojača. Ne razmišljam o odlasku i spreman sam na sve. Biću u stalnom kontaktu sa svojim advokatima i agentima, pa ćemo videti kako će se sve završiti - kaže Đorđević.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.