Nikolić ponovo u Humskoj

Izvor: B92, 01.Jul.2023, 16:41

Nikolić ponovo u Humskoj

Nemanja Nikolić biće peto pojačanje fudbalskog kluba Partizan.

Crno-beli su tako rešili pitanje pozicije napadača, koje je bilo upražnjeno odlaskom Rikarda Gomeša.

Nikolić se tako po drugi put u Partizan, posle epizode u sezonama 2018/19 i 2019/20 odigrao ukupno 29 utakmica i postigao sedam golova.

Spletom čudnih događaja je Nikolić stigao u Partizan jer su u prethodnih 48 sati akteri bili napadač Vojvodine i jedan od klubova sa Kipra, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << doprineli su da Nikolić na kraju završi u Humskoj, gde će Nikolić potpisati dvogodišnji ugovor.

Nikolić je naime pregovorao sa jednim klubom sa Kipra, gde je ugovorio sve lične uslove i čekao papire od Vojvodine sa kojom je imao džentlmenski dogovor, ali je na kraju izigran od obe strane.

Kada su shvatili da je Nikolić slobodan, da je raskinuo ugovor u Novom Sadu, Kiprani su mu poslali značajno izmenjene uslove od dogovorenih, pokušavajući da “obore” zaradu igrača i iskoriste činjenicu da je bez kluba.

To cu crno-beli odmah iskoristili i stupili u kontakt sa napadačem, a kako je Nikolić veliki Partizanovac dogovor je ubrzo sklopljen i tako su crno-beli dobili novog napača.

Plan je da Partizan dovede još jednog špica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.