Nikolić: Trebalo je ubedljivije, Đurovski: Bili smo bolji, ali...

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: ''Trebalo je ubedljivije'', Đurovski: ''Bili smo bolji, ali...''

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je posle osvajanja kupa Srbije i "duple krune" da je ponosan na svoje fudbalere, a ocenio je i da je tim trebalo da pobedi Crvenu zvezdu sa većom razlikom od 1:0.

Partizan je danas pobedio Zvezdu sa 1:0 i tako osvojio 14. kup. Zvezda je imala inicijativu na početku meča, ali trener Partizana nije želeo previše da analizira utakmicu.

" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizan je osvojio duplu krunu, šestu u istoriji ovakvog kluba. Veoma sam ponosan na svoje momke, na stručni štab, na sve koji rade u klubu i na publiku. Čestitam svima. Ovo je 37. ili 38. utakmica bez poraza i treća pobeda nad 'večitim' rivalom ove sezone, uz jedan remi. Sve stopostotno zasluženo", rekao je Nikolić za televiziju Arena.

"Mislim da sada nije vreme za takvu analizu igre, ali mislim da je Partizan trebalo da pobedi sa više golova razlike i da meč reši već do 60. ili 70. minuta. Na kraju se videlo da smo malo emotivno ispažnjeni posle proslave titule", rekao je Nikolić.

Trener Zvezde Boško Đurovski ocenio je da je njegov tim bio bolji tokom celog meča.

"Bili smo bolji tim tokom cele utakmice. Partizan je pobedio igranjem na kontre. Čestitam svojim momcima, ponosan sam na njih. Primili smo gol iz prekida, ali šta je - tu je. Idemo dalje. Imali smo šansu, svaka čast momcima. Pokazali smo da je Zvezda 'tru' (prava). Nažalost, nismo uzeli nijedan trofej", rekao je Đurovski.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić dobio ček na 10 miliona i odmah jasno pokazao upravi gde da usmeri novac! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić sve zasluge za duplu krunu pripisao je igračima...Nikolić je tokom šampionskog slavlja primio i ček koji pripada osvajačima Kupa, na 10 miliona dinara, i nije mnogo oklevao...Odmah je rukovodiocima Partizana pokazao prstom na igrače, koji su sa Grobarima...

Nastavak na Telegraf.rs...

Marko Nikolić podigao kafanu na noge (VIDEO)

Izvor: B92, 28.Maj.2017, 11:33

FK Partizan slavio je osvajanje Kupa i duple krune do ranih jutarnjih čaova, a među zaduženima za pravljenje atmosfere bio je i trener Marko Nikolić. Partizan je u subotu savladao najvećeg rivala Crvenu zvezdu 1:0 u Humskoj i 14. put osvojio Kup, za šestu duplu krunu u istoriji.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.