Nikolić: Mnogo smo dobili dolaskom iskusnih igrača!

Izvor: NaDlanu.com, 09.Feb.2014, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Mnogo smo dobili dolaskom iskusnih igrača!

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je jer njegovi fudbaleri nisu dozvolili Ružomberoku da priđe njihovom golu u utakmici završenoj rezultatom 1:0.

Šef stručnog štaba „crno-beli“ naveo je da je posebno zadovoljan iskusnim igračima koji su ove zime stigli u beogradski klub. "Utakmica je bila odlična, takmičarska, puna ritma. Bilo je borbeno, dobro smo počeli, pa postali nervozni, ali zadovoljan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << što protivnik nije imao pravu šansu na utakmici", rekao je Nikolić. Partizanu je ovo četvrta utakmica na pripremama u Turskoj, prethodno su savladali Volfsberger i Gjeongnam, a doživeli su poraz od Liteksa. "Mnogo smo dobili dolaskom iskusnih igrača Nikole Drinčića, Danka, Lazovića, Branislava Trajkovića, Miroslava Vulićevića... Oni imaju tu takmičarsku notu, čvrstinu", rekao je Nikolić. Strelac jedinog gola na utakmici Petar Škuletić rekao je da mu prija što je bio strelac. "Odigrali smo maksimalno, ozbiljno smo shvatili protivnika jer već ulazimo u fazu kada moramo da se pripremamo za prvo kolo, izgarali smo na terenu. Prija mi što sam postigao gol, moram da pohvalim i Lazovića koji je odlično asistirao", rekao je Škuletić. Partizan će u sledećem duelu na pripremama u Turskoj igrati protiv Sarajeva u nedelju u 13.00.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Odlična utakmica mladog tima

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2014

Fudbaleri Partizana savladali su Sarajevo u Antaliji golom Ninkovića u 81. minutu. Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je izdanjem svog tima, koji je bio drastično podmlađen na današnjoj utakmici. "Vrlo sam zadovoljan, mladi tim je odigrao odličnu utakmicu. Tu je bilo dosta igrača iz omladinskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Zašto je trener Partizana ljut na Luku?

Izvor: Telegraf.rs, 09.Feb.2014

Fudbaleri Partizana zabeležili su novu pobedu na pripremama u Turskoj. Nova žrtva srpskog šampiona bila je ekipa Sarajeva, a gol odluke postigao je Nikola Ninkovića. Trener crno-belih, Marko Nikolić zadovoljan je kako je njegova ekipa odigrala, ali je ipak bilo i negativnih stvari u igri Partizana....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.