Nikolić: Zadovoljan sam igrom

Izvor: B92, 08.Feb.2014, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Zadovoljan sam igrom

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je jer njegovi fudbaleri nisu dozvolili Ružomberoku da priđe njihovom golu u utakmici završenoj rezultatom 1:0.

Šef stručnog štaba "crno-beli" naveo je da je posebno zadovoljan iskusnim igračima koji su ove zime stigli u beogradski klub.

"Utakmica je bila odlična, takmičarska, puna ritma. Bilo je borbeno, dobro smo počeli, pa postali nervozni, ali zadovoljan sam što protivnik nije imao pravu šansu na utakmici", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Nikolić.

Partizanu je ovo četvrta utakmica na pripremama u Turskoj, prethodno su savladali Volfsberger i Gjeongnam, a doživeli su poraz od Liteksa.

"Mnogo smo dobili dolaskom iskusnih igrača Nikole Drinčića, Danka, Lazovića, Branislava Trajkovića, Miroslava Vulićevića... Oni imaju tu takmičarsku notu, čvrstinu", rekao je Nikolić.

Strelac jedinog gola na utakmici Petar Škuletić rekao je da mu prija što je bio strelac.

"Odigrali smo maksimalno, ozbiljno smo shvatili protivnika jer već ulazimo u fazu kada moramo da se pripremamo za prvo kolo, izgarali smo na terenu. Prija mi što sam postigao gol, moram da pohvalim i Lazovića koji je odlično asistirao", rekao je Škuletić.

Partizan će u sledećem duelu na pripremama u Turskoj igrati protiv Sarajeva u nedelju u 13.00.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić: Zadovoljan sam igrom

Izvor: B92, 08.Feb.2014

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je jer njegovi fudbaleri nisu dozvolili Ružomberoku da priđe njihovom golu u utakmici završenoj rezultatom 1:0...Šef stručnog štaba "crno-beli" naveo je da je posebno zadovoljan iskusnim igračima koji su ove zime stigli u beogradski klub..."Utakmica je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.