Nikolić: Krajnje neozbiljno!

Izvor: Press, 26.Sep.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Krajnje neozbiljno!

"Samo mi i OFK Beograd ne znamo kad igramo", ljut je trener Partizana
Zbog koncerta Cece u Guči odlagala se jedna utakmica, zbog Parade ponosa celo kolo. Realnost srpskog fudbala i pre svega države Srbije. Trener Partizana Marko Nikolić posebno je nezadovoljan jer crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog obaveza u Ligi Evropa jedini ne znaju kada igraju. Crno-beli i naravno njihov protivnik u sedmom kolu Superlige OFK Beograd.
A možda će već sutra?!
"Stvaraju se veliki problemi i Partizanu i OFK Beograd, kolegi treneru Dejanu Đurđeviću, ali i meni čiji je tim opterećen u tri takmičenja. Ostali bar znaju kada igraju, mi smo još uvek u neizvesnosti, a bili smo tokom cele nedelje. Nismo znali kako da podelimo minutažu igračima u Kup meču sa Bežanijom, nedoumica je i na kom stadionu ćemo da se susretnemo sa Romantičarima, jer je teren na Vračaru, blago rečeno, katastrofalan", opravdano ljut je Nikolić, koji u intervjuu za Sport ističe da je sve trebalo da se reši još pre sedam dana.

"Teško je bilo šta da se isplanira i zaista je poslednji čas da nas obaveste kakva je odluka, kada igramo i na kom terenu... Stvara se potpuna nedoumica i nije to stvar ni Partizana niti OFK Beograda nego nečeg treći u šta smo uvučeni iz nehata i gotovo bez mogućnosti da nešto promenimo... Trebalo je da se reši još pre sedam dana, tada bismo bar mogli da osvežimo ekipu tokom utakmice sa Bežanijom, napravimo još nekoliko izmena. Ovako se ništa nije znalo, niti se i dalje zna i sve je to krajnje neozbiljno", kategoričan je Nikolić u izjavi za Sport.
Pogledaj vesti o: Guča

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.