ZVANIČNO: Superliga otkazana zbog parade!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO: Superliga otkazana zbog parade!

Za vikend neće biti fudbala, potvrdio nam je direktor Superlige, Vladimir Bulatović

Parada pre Superlige.

Direktor naše Superlige, Vladimir Bulatović potvrdio je danas i zvanično da se sedmo kolo superligaškog karavana nece igrati tokom vikenda kao što je to bilo predviđeno. Razlog odlaganja fudbalskog prvenstva Srbije je najavljeni skup LBGT organizacija u Beogradu. U Zajednici superligaša su danima čekali odgovor policije i danas su dobili odluku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << o otkazivanja prvenstvene runde.

“Definitivno ne igramo. Policija nam nije dala dozviolu, sve utakmice igraće se u ponedeljak , jedino imamo dilemu za Partizan koji u četvrtak igra utakmica u Ligi Evrope,“ rekao je Bulatović za MOZZART Sport, ali nije mogao da precizira kada će crno-beli odmeriti snage sa OFK Beogradom.

„Tražićemo dozvolu da samo Partizan igra u subotu. Ako je to moguće. Ako nije, onda ćemo morati da mu pronađemo novi termin, što znači da će to verovatno biti posle meča sa Asterasom“, rekao je Bulatović.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bulatović za SPORTAL.RS: Nema fudbala ovog vikenda, osim možda meča Partizan - OFK Beograd

Izvor: Sportal.rs, 25.Sep.2014

Jelen Superliga Srbije otkazna je zbog samozvane "Parade ponosa"! Lopta se neće kotrljati za  vikend, a to nam je potvrdio i direktor lige Vladimir Bulatović. Policija je konačno poslala odgovor predstavnicima takmičenja u kojem im naglašava da se svi mečevi pomere...- Neće se igrati. Nismo dobili...

Nastavak na Sportal.rs...

SADA I ZVANIČNO: Zbog parade, vikend bez Superlige!

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2014

Očekivalo se odlaganje kola, a danas je stigla i zvanična potvrda. Direktor Superlige, Vladimir Bulatović potvrdio je i zvanično da se sedmo kolo Superlige nece igrati tokom vikenda, zbog najavljenog skupa LBGT organizacija u Beogradu. . . U Zajednici superligaša su danima čekali odgovor policije...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.