Nije sve tako crno, Partizanu stiglo najnovije pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije sve tako crno, Partizanu stiglo najnovije pojačanje!

Može li ovaj momak da promeni sliku o igri Partizana do kraja priprema u Turskoj?

Posle Muse Ndžaja i Dejana Georgijevića, ekipi Partizana se na pripremama u Beleku danas priključilo i treće zimsko pojačanje.

U pitanju je mladi krilni fudbaler, 18-godišnji Radivoj Bosić koji je pre nekoliko dana u Partizan stigao iz  - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde.

On je danas sa tribina pratio prvu Partizanovu kontrolnu utakmicu u Beleku, koju su crno-beli izgubili od Slopvana iz Libereca sa 1:0.

Više od rezultata brine Partizanova loša, bezopasna, jalova igra, pa se stekao utisak da Mirkovićev tim ne bi dao gol ni da se igralo 180 minuta.

Naravno, uvek su ''teške noge'' izgovor u ovakvim situacijama i u ovom periodu priprema, videćemo kako će to izgledati u preostale četiri utakmice, a kako sada stoje stvari, Bosić će imati lepu priliku da se odmah nametne šefu struke crno-belih, s obzirom da njegovi novi saigrači za sada uopšte ne deluju ubedljivo na terenu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.