Neverovatni promašaji Sadika i prvi minuti za Radonjića VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 00:37

Neverovatni promašaji Sadika i prvi minuti za Radonjića VIDEO

Fudbaleri Majorke i Real Sosijedada odigrali su na Majorki nerešeno 0:0, u prvom polufinalnom duelu španskog Kupa kralja

Real Sosijedad je imao veći posed lopte i više udaraca ka golu protivnika, ali svoju bolju igru nije uspeo da kruniše pogotkom.

Ali do gola nije mogao, jer napadača ekipe iz Sosijadada Umara Sadika jednostavno nije hteo gol, a u nekim situacijama nije imao ni sreće.

Bivši napadač Partizana nije iskoristio dve šanse kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ispred sebe imao praznu mrežu, ali jednostavno lopta nije htela u gol.

Sa druge strane Majorka je krenula u postavi gde se našao Matija Nastasić koji je odigrao celu utakmicu, dok od 77. minuta Nemanja Radonjić je upisao svoje prve minute u dresu novog kluba.

Dok trener Majorke Havijer Agire je odlučio da na ovom meču golmana Predraga Rajkovića ostavi na klupi

Na kraju utakmica je završena bez golova.

Revanš meč je na programu 27. februara i igraće se u San Sebastijanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POLUFINALE KUP KRALJA: Sadik TRAGIČAR, Radonjić debitovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024

Revanš je u San Sebastijanu 27. februara...Nije bilo golova  u prvom polufinalnom meču španskog Kupa kralja između Majorke i Real Sosijedada...Najveći krivac je bivši fudbaler Partizana Umar Sadik. Nigerijac je u 71. minutu imao najbolju šansu na utakmici, ali je propustio priliku da sa samo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.