Neverovatna sezona, a onda - depresija, ovako je Trinkijeri pričao Nemcima o Partizanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jul.2020, 12:45

"Neverovatna sezona, a onda - depresija", ovako je Trinkijeri pričao Nemcima o Partizanu! (video)

Italijan otkrio i kako je stigao u Bajern.

Doskorašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri predstavljen je u svom novom klubu Bajernu.

On je tako u intervjuu za klupski kanal govorio o mnogim temama, a dotakao se i svoje epizode u Partizanu.

"Ovo je bila veoma specifična godina za sve. Suočavamo se širom sveta sa nečim što niko nije očekivao. Vodio sam Partizan, imali smo neverovatnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezonu, bili smo prvi u ABA, prvi u Evrokupu, osvojili smo dva trofeja i bila je to sezona za pamćenje. A, onda je odjednom došla pandemija i sve je bilo izbrisano u dve nedelje. Osećao sam se depresivno, tužno", kazao je Italijan.

Trinkijeri je potom uporedio košarku u Srbiji i Nemačkoj.



"Srbija je zemlja košarke, imaju članove Kuće slavnih, imaju sve o istoriji igre. Istovremeno, Nemačka postaje zemlja košarke. Infrastrukturno, organizaciono, punim halama... Veoma sam srećan jer su uspeli da shvate trenutak Bundeslige. Imaju brend i hoće da imaju najbolji mogući proizvod"
, smatra on, a potom je otkrio i kako je došlo do kontakta sa Bajernom.

"Ne sećam se kada smo stupili u kontakt. Bilo je to u vreme korone. Počelo je malim stvarima i poslednjih nedelja smo našli zajednički jezik oko toga šta i kako želimo da uradimo. Svako jutro se budim sa ciljem da budem pametan, a to znači da moram da razmišljam. Ovo nije bilo za dugo razmišljanje. Znam da je Bajern u fudbalu na vrhu sveta i voleo bih da pratim tu stazu i da postavim Bajern na elitni košarkaški nivo", nada se Trinkijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Nezaboravna sezona sa Partizanom, a onda sam pao u depresiju" VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2020

Andrea Trinkijeri, novi trener Bajerna, govorio je o protekloj sezoni sa Partizanom...Trinkijeri se u razgovoru za klupsku televiziju Bajerna prisetio koliko teško mu je pao prekid sezone usled koronavirusa...Kako kaže, nije očekivao takav kraj...."Ova godina je specifična za sve. Suočavamo se sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.