Nezaboravna sezona sa Partizanom, a onda sam pao u depresiju VIDEO

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 12:55

"Nezaboravna sezona sa Partizanom, a onda sam pao u depresiju" VIDEO

Andrea Trinkijeri, novi trener Bajerna, govorio je o protekloj sezoni sa Partizanom.

Trinkijeri se u razgovoru za klupsku televiziju Bajerna prisetio koliko teško mu je pao prekid sezone usled koronavirusa.

Kako kaže, nije očekivao takav kraj...

"Ova godina je specifična za sve. Suočavamo se sa nečim što niko nije očekivao i bio spreman. Trenirao sam Partizan, imali smo neverovatnu sezonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bili smo prvi u ABA ligi i Evrokupu, već smo osvojili ABA Superkup i Kup Radivoja Koraća, i delovala je sezona za pamćenje", počeo je Trinkijeri i dodao:

"Onda odjednom došla je pandemija i sve je izbrisano za dve nedelje. Bio sam pomalo u depresiji, tužan", poručio je Italijan.

On je uporedio i stanje u srpskoj i nemačkoj košarci.

"Srbija je zemlja košarke sa imenima u Kući slavnih, veliku istoriju ima. Sa druge strane, Nemačka če postati zemlja košarke. Vidi se napredak u infrastrukturi, organizaciji, dolasku publike u hale".

Trinkijeri je otkrio i da je stupio u kontakt sa upravom Bajerna u vreme korone.

"Počeli smo postepeno i poslednjih nedelja napravili dogovor. Svako jutro se budim sa ciljem da budem pametan, moram stalno da razmišljam. O ovome nisam dugo. Bajern je u fudbalu na vrhu, a ja bih voleo da takve staze pratim i u košarci".

Šta je za njega Bajern?

"To je intrigantno pitanje. Veliki izazov, Bajern je jedan od najvećih sportskih brendova na svetu i kada pomisliš na njega misliš na nešto veliko. Težak je izazov, ali bez izazova bolje ostani kod kuće. Ne volim da puno obećavam, osim da ćemo dati sve od sebe na terenu", zaključio je.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trinkijeri o odlasku iz Partizana: Osećao sam depresiju

Izvor: RTS, 17.Jul.2020

Bivši trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri objasnio je da je kada je prekinuta sezona upao u depresiju i da je to dobrim delom uticalo da napusti Beograd i prihvati ponudu Bajerna iz Minhena. . U trenutku prekida sezone, Partizan je bio lider na tabeli ABA lige,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.