Neverovatan razvoj događaja, Partizan može da zaradi brdo novca! Stigla nova ponuda, još bolja!

Izvor: Sportske.net, 16.Jan.2020, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatan razvoj događaja, Partizan može da zaradi ''brdo'' novca! Stigla nova ponuda, još bolja!

Kad se saberu sve sume koje su ponuđene crno-belima, dolazimo do ogromnog iznosa, samo za trojicu igrača!

Prelazni rok iz snova za Partizan!

Bar kada su u pitanju potencijalne prodaje pojedinih igrača.

Još jednom ćemo podsetiti da je mladi štoper Strahinja Pavlović realizovao transfer u Monako, od čega će Partizan zaraditi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << najmanje 10 miliona evra plus eventualne bonuse, a u poslednjih par dana, stižu još spektakularnije najave još dva moguća transfera.

Preneli smo ranije večeras da Partizan ima ponudu od Nice vrednu 15 miliona evra za 17-godišnjeg Filipa Stevanovića, da ima rok od 15 dana da pošalje konačan odgovor, prihvata li tu ponudu ili ne, a ''Kurir'' večeras otkriva još jednu veoma primamljivu ponudu koja je stigla u klub iz Humske.

Ona je prema njihovim saznanjima stigla za najboljeg strelca Partizana Umara Sadika. Ime kluba se ne navodi, ali je otkrivena ponuđena suma - 12 miliona evra!

Partizan je već odbio nekoliko ponuda za Sadika, od oko šest, čak do deset miliona evra, ali ovo je već mnogo ozbiljnija priča, čiji epilog čekamo u narednih nekoliko dana.

Ako bi se ostvarila oba potencijalna transfera, uz već realizovan Pavlovićev, dolazimo do ove računice:

10 + 15 + 12 = 37 miliona evra!

Toliko bi, najmanje, Partizan mogao da zaradi od samo trojice pomenutih igrača!

A gde su Suma, Asano...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.