Nica “zagrizla” za bisera Partizana: Za Stevanovića nude 15 miliona evra!

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nica “zagrizla” za bisera Partizana: Za Stevanovića nude 15 miliona evra!

Veliko interesovanje za mladog igrača crno-belih od strane francuskog kluba Mladi fudbaler Partizana je na ceni. Nica je “zagrizla” za Filipa Stevanovića. Francuski klub je poslao ponudu u Humsku vrednu 15 miliona evra za bisera crno-belih.PROČITAJTE JOŠ: Sadik razmišlja samo o izazovima u crno-belom dresu: Super mi je ovde, ne idem! Međutim, srpski klub očekuje veću cifru, možda čak i procente od naredne prodaje. Rok za izjašnjavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je do početka februara.Ukoliko do realizacije transfera dođe, ništa se ne bi dogodilo odmah, jer je Stevanović maloletan. UEFA ima stroge propise u ovakvim slučajevima, pa bi transfer mogao da se obelodani tek 25. septembra kada Filip napuni 18 godina.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Nica do početka februara čeka odgovor Partizana na ponudu za Stevanovića

Izvor: Večernje novosti, 15.Jan.2020

Nema sumnje da će Partizan u pregovorima sa Francuzima pokušati da izdejstvuje veće obeštećenje i procente od naredne prodaje, ali je ruku na srce i ova ponuda crveno-crnih fantastična OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": BELEKSTRAHINjA Pavlović je završio u Monaku uz obeštećenje...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.