Neočekivani gosti popravili raspoloženje Orlovima posle poraza od Švajcarske!

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2018, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neočekivani gosti popravili raspoloženje ''Orlovima'' posle poraza od Švajcarske!

Jednog od njih verovatno ne biste očekivali među našim reprezentativcima.

Poraz od Švajcarske i dalje mnogo bolji, ali život ide dalje, a šanse za plasman u osminu finala još nisu sasvim izgubljene.

Sledi i taj duel sa Brazilom 27. juna, a naši ''Orlovi'' se potajno nadaju čudu i pobedi nad velikim favoritom.

Kako bi se sinoćnji poraz što pre zaboravio, našim reprezentativcima su u goste danas u Svetlogorsku došli i nekadašnji fudbaler Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dragan Ćirić, ali i još jedno dobro poznato lice - naš popularni glumac Dragan Gagi Jovanović.

Oni su najpre razgovarali sa članovima našeg stručnog štaba i odmah se videlo da je Gagi Jovanović uspeo da vrati osmeh na lice našem selektoru Mladenu Krstajiću.

Dobroj atmosferi doprineli su i članovi rukovodstva FSS Savo Milošević i Nenad Bjeković, pa se nadamo da se i među igračima popravilo raspoloženje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.