Nema više ulaznica za meč košarkaša Partizana i Zvezde

Izvor: Beta, 04.Apr.2019, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema više ulaznica za meč košarkaša Partizana i Zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su podeljene i rasprodate sve ulaznice za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana.Kako se navodi, distribucija karata za tribine i prodaja dnevnih ulaznica za ostale sektore, obavljena je danas u rekordnom roku, za samo sat vremena u prostorijama Sportskog društva, ispred koga je od jutros napravljen red od nekoliko stotina metara.Zvezda se izvinila svima koji su ostali bez ulaznice, a koji su čekali u redu i navela da je interesovanje za utakmicu prevazišlo kapacitete dvorane "Aleksandar Nikolić", pa i Beogradske arene.Zvezda i Partizan igraju u subotu od 18 časova treću polufinalnu utakmicu plej-ofa regionalne lige, a crveno-beli su domaćini. Rezultat u seriji je 1:1, pa će se pobednik sutrašnje utakmice plasirati u finale.U skladu sa propozicijama takmičenja, radi lakše organizacije "majstorice", navijačima Partizana biće zabranjen ulaz u halu.Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka utakmice, a Zvezda je apelovala na navijače da dodju ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.Svi vlasnici sezonskih ulaznica kao i do sada ulaziće na mesta koja su obezbedili još tokom leta 2018. godine, ali će i za ta mesta biti pojačana kontrola i vrlo detaljan pretres.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Košarka,   Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VEĆ GOTOVO! Zvezda + ''delije'' = REKORD!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019

Zvezda danas završila najvažniji posao pred majstoricu polufinala plej-ofa!..Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da su podeljene i rasprodate sve ulaznice za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa ABA lige protiv Partizana...Kako se navodi, distribucija karata za tribine i prodaja dnevnih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.